Citroën C4 Cactus … denne må jeg nesten prøve

Citroën C4 Cactus denne må jeg nesten prøve – Bil – VG

Jeg vet ikke om jeg blir like begeistret denne gangen, men nå kommer altså C4 Cactus med en rimelig omfattende facelift. Utseendet er ganske radikalt forandret på flere fronter (muligens til det bedre for noen?), og jeg må nok si jeg foreløpig liker den originale bedre.

Citroën C4 Cactus denne må jeg nesten prøve – Bil – VG

piezo: Jeg vet ikke om jeg blir like begeistret denne gangen, men nå kommer altså C4 Cactus med en rimelig omfattende facelift.Utseendet er ganske radikalt forandret på flere fronter (muligens til det bedre for noen?), og jeg må nok si jeg foreløpig liker den originale bedre.

Test av nye Citroën C4 Cactus (mai 2018) – Nybiltester

Jeg tror vel ikke at de fleste kjøpere av C4 Cactus kjøper den fordi de har veldig mye langkjøring, selv om den nok er ganske så komfortabel på langtur. Jeg tror de fleste kjøpere vil ha en kul bil som får dem til å smile, ikke fordi den er så sprek, men fordi den er kul. …

Citroën C4 Cactus: Ny C4 Cactus – Hva vil du vite

Men jeg er sikker på at det er ting du gjerne vil ha svar på som jeg ikke har tenkt på, så hjelp til å få dette meningsfylt. Send inn spørsmål – og gjerne kommentarer – så skal jeg prøve å få det hele i en slags sammenheng når jeg er tilbake.

Test: Citroen C4 Cactus – Bil og Motorbloggen

Uansett så har C4 Cactus satt sine spor hos undertegnede og det er lett å glede seg til en ny uke med Cactus. Denne gangen er bilen utrustet med en 100 hk dieselmaskin og 5 gir. Er så man blir mo i knærne. Jeg har forresten lovet meg selv at jeg skal kjøre Cactus …

Test Citroën C4 Cactus: Det trenger ikke koste dyrt å

Dette må tas på kontoen for fransk sjarm, dessuten er ikke en C4 Cactus noe du kjøper om du skal kjøre veldig fort gjennom svingene. Andre egenskaper har fått høyere prioritet. Heldigvis.

Denne lille Cactus’en har legendariske Citroën-egenskaper

En Cactus med 110 hk bensin og automat har en startpris på 273.000. Det er nesten 10.000 mer enn for eksempel en Polo med 115 hk bensin, automat og høyeste utstyrsnivå (Highline). Du må legge på ytterligere 20.000 for blant annet panoramatak og nøkkelfri adgang/start/stopp. Cactus framstår ikke spesielt prisgunstig.

Citroën C4 Cactus: En helt annen Kaktus – BilNorge.no

Jeg behøver vel heller ikke si at med dette er vanlig C4 død. Og jeg håper at med det nye komfortstuntet trekker de til seg såpass mange nye kunder at modellen vil overleve langt inn i en neste generasjon om en fire års tid. Men jeg frykter selvfølgelig at med Comfort is the New Cool, er det enda flere som vil skjønne enda mindre.