Klarer jeg å lese til R2-eksamen på 4 dager?

Klarer jeg å lese til R2-eksamen på 4 dager? – Karriere og

På frukta? Trodde dette var normalt inntil en kollega poengterte dette i forrige uke.. De har jo ikke noe spesiell smak, men føler det er ganske tomt å spise et eple uten å spise klistremerket også.

Klarer ikke lese – bruker all tid på dataen og mobilen

Jeg kan ikke lese på biblioteket på skolen, det er internett der. Jeg kan ikke lese på cafe, det er internett der, jeg kan ikke lese hjemme, det er internett der. Jeg har gitt bort telefonen min, men da ender jeg opp med å dagdrømme eller gjøre andre greier. Vaske skapdørene på kjøkkenet, feks.

Hvordan lese best mulig til eksamen? -Universitetsavisa

8) Fokuser på mestring: Tenk på løsninger, at du skal mestre oppgaven, i stedet for å tenke at dette er så vanskelig, dette får jeg aldri til, jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Fokuser på det du …

Jeg klarer ikke å gå på skolen – Ung.no

Jeg klarer ikke å komme meg på skolen, uansett hvor bestemt jeg er kvelden før og uansett om jeg har satt meg i bilen.. Jeg er livredd for å være alene på skolen.. Og steiner skole har jeg ikke rå til.. Jeg skal prøve å få et opplegg slik at jeg kan ta mye av stoffet hjemme og enda bestå året.

4 DAGER UTEN INTERNET!! Klarer jeg det?! – YouTube

Aug 19, 2018 · 4 DAGER UTEN INTERNET!! Klarer jeg det?! Kyle Alessandro. Loading Unsubscribe from Kyle Alessandro? Cancel Unsubscribe. Working Subscribe Subscribed Unsubscribe 3.8K.

Studieteknikk | Les og Skriv

Hvor mye av denne teksten klarer jeg å lese på en time? Når vi vet hvor mye vi skal lese, kan vi prøve å regne ut hvor lang tid vi trenger på å lese alt: Vi skal for eksempel lese ei bok på 300 sider, og vi har tre måneder å lese på. Antall sider å lese til sammen 300 : 12 uker = 25 sider per uke. Antall sider å lese …

Hvordan bli bedre i norsk? – Skole og leksehjelp

Konklusjonen er altså at jeg oppfordrer deg til å skrive mer her! Du kan også forbedre forståelsen av språket og øke ditt ordforråd ved å lese mye. Jeg vil aldri anbefale noen å lese bøker ettersom jeg ser på det som bortkastet tid, men du kan jo lese gode aviser. Med gode aviser mener jeg Dagens Næringsliv og Aftenposten.

Studieteknikk | Ung.no

Hvis du ikke har motivasjon til å lese, og setter deg ned og sier «dette klarer jeg ikke», så blir det ofte sånn også. Lag faste tidspunkter for lekselesing, sett deg ned og bli ferdig med det. Det er ingen vits i å kaste bort tid på å klage over alt man må gjøre, for det må jo gjøres uansett.

Kassi 17 år – har eksamen i R1 til våren.

Jeg så gjennom videoer 3-4 dager før prøven, noterte viktige forklaringer og oppgaver, og brukte notatene slik at jeg kunne gå tilbake på mattevideo og se videoer under selve prøven (når det var lov å ha med hjelpemidler så klart).

Dager jeg har glemt | LeseHorden

Men han klarer det ikke helt. Vi må se på bildene for å få det med oss. Dager jeg har glemt er også en lettlestbok – i alle fall er den anbefalt på boksok.no, som er en katalog over lettleste bøker. Det er ikke så mye tekst i den, det er sant, og teksten som er ikke vanskelig å lese heller. Det er en gutt på …

Transkribering og analyse til bachelor – rekker jeg det på

Apr 25, 2015 · Mai, og da må jeg levere grunnlaget 3. Mai. Jeg vil fortsatt ha 10 dager til å revidere innholdet.. Men enig i at det er knapt med tid. :/ imidlertid har jeg transkriptert i fire timer ikveld, og har «bare» 3-4 timer igjen før jeg er ferdig med det. Det andre intervjuet er på kun 15 min, så det regner jeg med tar kortere tid.

Tante, jeg og sommeren som gikk… – Johnny

Vi tenker jo det vi også. Akkurat som alle andre. Siden sommeren stort sett er lik alle andre dager blir det lite kontakt. Jeg har ikke vært i form til å snakke i telefonen på evigheter. Jeg skrev et innlegg om dette en gang. Det ligger HER. Sommeren er jo den tiden da alle har tid til å møtes, være ute og ha det sosialt.

Hvordan legge opp privatiststudium i R1, R2 og Fysikk 1?

Jeg ville ha delt inn semesteret i to deler, en hvor du gjennomgår pensum, og en hvor du bare løser gamle eksamenssett (og tar lærdom av de oppgavene du ikke får til!). Jeg ville ha satt av 3/4 av perioden du har til rådighet til å komme meg gjennom pensum, med tilhørende kapitteloppgaver.

Tror ikke vi klarer det. En kommentar. – verdidebatt.no

FNs siste klimarapport, utkommet for noen dager siden, varsler om nødvendigheten av politiske strakstiltak samtidig som naturens øko-balanse og klima styrer mot ulevelige forhold på jorden innen århundrets slutt. Det er med et visst vemod jeg tenker tilbake til begynnelsen av 1970-årene. Den gang hadde «Nansenskolen.